Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Τα εναπομείναντα τελωνεία μετά την εφαρμογή της Ψηφιοποίησης και Μηχανοργάνωσης στην Περιφέρεια Αττικής . Γ 1094597 (Μάθημα 1) 24 Αυγούστου 2020

 

 

Τα εναπομείναντα τελωνεία μετά την εφαρμογή της  Ψηφιοποίησης και Μηχανοργάνωσης στην Περιφέρεια Αττικής . Γ 1094597 (Μάθημα 1) 24 Αυγούστου 2020

 

Τα Τελωνεία της Διεύθυνσης Αττικής

1. Τον υπάλληλο Παναγιώτη Στρούθια του Σωτηρίου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊστάμενο της Διεύθυνσης του Τελωνείου Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

2. Τον υπάλληλο Δημήτριο Παπακώστα του Ιωάννη, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης του Τελωνείου Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

3. Την υπάλληλο Αικατερίνη Μπιλάλη του Χαραλάμπους, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Α' Τελωνείου Εισαγωγής. Ε.Φ.Κ. και Εφοδίων Πειραιά.

4. Την υπάλληλο Ευαγγελία Χατζημανωλάκη του Γεωργίου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Β' Τελωνείου Εξαγωγών - Εισαγωγών Πειραιά.

5. Τον υπάλληλο Δημήτριο Βλαχάβα του Σωτηρίου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης του Β' Τελωνείου Εξαγωγών - Εισαγωγών Πειραιά.

6. Την υπάλληλο Ιωάννα Χρονοπούλου του Αποστόλου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Γ' Τελωνείου Εισαγωγής Πειραιά.

7. Τον υπάλληλο Βασίλειο Κοντοθανάση του Δημητρίου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης του Γ' Τελωνείου Εισαγωγής Πειραιά.

8. Την υπάλληλο Αικατερίνη Τοπούζη του Κωνσταντίνου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Δ' Τελωνείου Επίβλεψης Συγκροτημάτων (Τ.Ε.Σ.) Πειραιά.

9. Την υπάλληλο Χριστίνα Αφεντάκη του Δημητρίου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών , ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Τελωνείου Αθηνών.

10. Τον υπάλληλο Δημήτριο Πιτιακούδη του Χρήστου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών ως Προϊστάμενο της Διεύθυνσης του Τελωνείου Ελευσίνας.

11. Την υπάλληλο Κωνσταντίνα Μόλαρη του Πέτρου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Τελωνείου Λαυρίου. 

12. Τον υπάλληλο Σωτήριο Μητρόπουλο του Δημητρίου, με βαθμό Α' του κλάδου ΠΕ/Τελωνειακών, ως Προϊστάμενο της Διεύθυνσης του Τελωνείου Οινόης.

Επιλογή και τοποθέτηση Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης και Υποδιεύθυνσης Τελωνείων Α' τάξης της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (Γ.Δ.Τ. & Ε.Φ.Κ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). Αριθ. Πρωτ.: ΔΔΑΔ Γ 1094597 ΕΞ 2020/07.08.2020

 

 

Ρωτήστε μας Τελωνειακά θέματα στο:

E-Mail = ggioggaras@Gmail.com

Να σας απαντήσουμε

 

Ζητάμε

ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΣΑΦΗΣΕΩΝ

Από το 1830 μέχρι σήμερα

 

Ενδιαφέρουσες  Ιστοσελίδες

https://sxoli-ekteloniston.blogspot .com

https://ektelonistivivlia.blogspot.com

https://gnomesmetaforas.blogspot .com

https://logotexnia-ekteloniston.blogspot .com

www.bookstars.gr

Στο δεύτεροο blog βιβλία και της Διαμεταφοράς

 

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ

https://drive.google.com/drive/folders/1Mz9t1TxUj7NGZDIwBInpO-w155xdf4nP

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου