Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ενοικίαση χώρων σε Εκτελωνιστές στους Συνοριακούς Σταθμούς Ηπείρου –Δυτ. Μακεδονίας (Μάθημα 4), 8 Ιουνίου 2015



Ενοικίαση χώρων σε Εκτελωνιστές στους Συνοριακούς Σταθμούς Ηπείρου –Δυτ. Μακεδονίας (Μάθημα 4), 8 Ιουνίου 2015

Σχόλιο: Μόνο ερωτήματα:
Γιατί να μην υπάρχει και στην Αίθουσα   Αεροδρομίου Αθηνών η ίδια λογική;
Γιατί να μην υπάρχει και στην αίθουσα του Ταχυδρομείου στο Αεροδρόμιο Αθηνών η ίδια λογική;
Γιατί να μην υπάρχει σε όλες τις αίθουσες υποδοχής ή αποχώρησης αλλοδαπών στην Ελλάδα η ίδια λογική;
Δεν έχει διαπιστώσει η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ότι στις αίθουσες παρουσιάζονται άτομα που κάνουν αγορές μέσω Ιντερνέτ;
Δεν θα μπορούσε να απαγορευτεί με την εφαρμογή του ψηφιακού τελωνείου η επαφή μη εκτελωνιστή με την τελωνειακή υπηρεσία;
Δεν θα μπορούσε να αναρτηθεί μια μεγάλη επιγραφή που να γνωστοποιεί στους αξιότιμους ταξιδιώτες- επιβάτες ότι η διεθνής συναλλαγή πρέπει να πραγματοποιείται μέσω εκπροσώπου του εκτελωνιστή;
Γιατί στις Δ.Ο.Υ. δεν συμπληρώνει το έντυπο Ε1 (Φορολογία εισοδήματος) ή άλλο έντυπο ο εφοριακός υπάλληλος σαν αίτημα του φορολογούμενου;

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται τα προϊόντα των επιβατών ή ταξιδιωτών που καταγράφονται στον Κοινοτικό Τελωνειακό  Κώδικα (κρασιά, τσιγάρα κλπ)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Ιωάννινα, 21.05.2015 Αριθ. Πρωτ.: οικ. 29159/6537
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Αριθ. 4/2015
Η Διεύθυνση Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών, εκμίσθωσης χώρων (μία θέση ανά Συνοριακό Σταθμό) για λειτουργία εκτελωνιστικών γραφείων στους Συνοριακούς Σταθμούς Κακαβιάς Π.Ε. Ιωαννίνων και Νίκης Π.Ε. Φλώρινας, για πέντε (5) έτη. Βάση καθορισμού του μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των τριακοσίων ευρώ (300,00 €) ανά θέση.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 (λήξη επιδόσεως προσφορών) στα γραφεία του Τμήματος Συνοριακών Σταθμών της Διεύθυνσης Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, Βορείου Ηπείρου 20, 454 45 Ιωάννινα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 118/2007 (ΦΕΚ 150/Α΄) «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου». Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν τα φυσικά και νομικά πρόσωπα κάθε μορφής, με αντικείμενο δραστηριότητας εκτελωνιστικές εργασίες, (σύμφωνα με την βεβαίωση εγγραφής στο οικείο επιμελητήριο).
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πληρούν όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία και να ανταποκρίνονται στους όρους που αναγράφονται στη Διακήρυξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Ειδικοί Όροι, Παραρτήματα), στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015.
Η διακήρυξη, με τα σχετικά Παραρτήματα, παρέχονται επίσης ελεύθερα και από το δικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας http://www.apdhp-dm.gov.gr (οριζόντιο μενού Ενημέρωση→ Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις). Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 2% του ελάχιστου ορίου προσφοράς, υπολογιζόμενο για ολόκληρη τη μισθωτική περίοδο, ήτοι: 300,00 € × 60 μήνες × 2 % = 360,00 € και ισχύ τουλάχιστον δώδεκα (12) μηνών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διακήρυξη παρέχονται από το γραφείο του Τμήματος Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, οδός Βορείου Ηπείρου 20, Τ.Κ. 454 45 Ιωάννινα, στα τηλέφωνα 2651360327 και 2651360330, fax επικοινωνίας 2651360341, email: xkleftakis@apdhp-dm.gov.gr.
 Αρμόδιοι υπάλληλοι Χρήστος Κλεφτάκης και Σωκράτης Παπαδόπουλος.

Ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Βασίλειος Πολ. Μιχελάκης

Στο blog που βρισκόσαστε υπάρχουν:
317 αναρτήσεις σε 20.270 προβολές σελίδων
με κανονισμούς ΕΕ, νόμους, εγκυκλίους, μελέτες,  σχόλια, βιβλία
Πίνακας προηγούμενων Μαθημάτων της Σχολής
 στην ανάρτηση της 31 Μαρτίου 2015

Εκτύπωση πολυσέλιδων Νόμων, Κανονισμών κλπ
Ιστοσελίδα = PrePrint.gr
Με μικρό κόστος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου