Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Βράβευση για την έκδοση εκτελωνιστικών βιβλίων από τον ΣΕΠΑ Σύλλογο Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιά Αθήνας (Μάθημα 4) 25 Νοεμβρίου 2019



Βράβευση για την έκδοση εκτελωνιστικών βιβλίων από τον ΣΕΠΑ Σύλλογο Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιά Αθήνας (Μάθημα 4) 25 Νοεμβρίου 2019




Τιμητική διάκριση βιβλίων από ΣΕΠΑ Εκτελωνιστών 



Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Εκτελωνιστών ΣΕΠΑ. Η γιορτή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και προσέλκυσε πολύ κόσμο . Σε αυτή τη γιορτή τιμήθηκαν πολλοί εκτελωνιστές που πρόσφεραν σε όλους τους πολιτιστικούς – κοινωνικούς χώρους. Πρόσφεραν στην πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση,  στα γράμματα, στην τέχνη, στον αθλητισμό.
 Εμείς τιμηθήκαμε για την έκδοση των βιβλίων μας στον Εκτελωνιστικό Χώρο και τους ευχαριστούμε από αυτή τη θέση.
Τιμηθήκαμε για τα πολλά και χρήσιμα βιβλία μας στη λειτουργία του εκτελωνιστικού επαγγέλματος αλλά και για τις εξετάσεις για Πτυχίο Πιστοποιημένου Εκτελωνιστή.
Στη  διαδικασία  της βράβευσης είχε διαμορφωθεί μια ατμόσφαιρα συναισθηματική, συγκινησιακή. Πώς να μιλήσεις για τα εκτελωνιστικά βιβλία. Πώς να ευχαριστήσεις  συναρπάσεις τον κόσμο για τη χρησιμότητα του βιβλίου, π.χ  για περίπτωση που ο τελώνης ζητούσε για τα μηχανήματα που τελωνιζόντουσαν  το έγγραφο επιτήρησης;
Επειδή όλα αυτά δεν ειπώθηκαν χθες, σήμερα τα αναφέρουμε;
Η ταξινόμηση έφερε θεματικά σύνολα,
Τα σύνολα έφεραν τα βιβλία,
Τα βιβλία έχουν περιεχόμενα και Ι Index.

Μια εποχή θυμάμαι τα τηλέφωνα των γραφείων μας  ήταν η πληροφόρηση των προβλημάτων του Τελωνείου. Και 10 δέκα τηλεφωνήματα  την ημέρα.
Αυτά και αυτά με έκαναν προσωπικά συγγραφέα ……………..
Η μακρόχρονη επιθυμία μου όμως είναι να γίνει Σχολή Εκτελωνιστών. Να ξεκινήσει με ετήσια διάρκεια και όπου  και όποτε χρειαστεί να αυξηθεί ο χρόνος.
Ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ κος Πιτσιλής θεωρώ ότι μπορεί να δώσει πολιτική ώθηση  για Σχολή Εκτελωνιστών με ιδρυτή τον ΣΕΠΑ. Με μια επεξεργασία των θεμάτων  στις Εξετάσεις  μπορεί να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα ίδρυσης.
Είναι επίσης  απαραίτητο να ιδρυθεί μια έδρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με τον τίτλο Εκτελωνιστική και Τελωνειακή Οικονομία. Άλλωστε μπορεί να δικαιολογηθεί και σαν συνέχεια στο ίδιο Πανεπιστήμιο (Βιομηχανική Σχολή ) του Ιωάννη Φράγκου.

Με τη γνώση πάμε μπροστά.

Μια τελευταία επιθυμία , μια και δραστηριοποιηθήκαμε  μια ζωή, εμείς οι Εκτελωνιστές στον Πειραιά, να ονομασθεί η οδός Τσαμαδού σε οδός Εκτελωνιστών.
Υπογραφή Γιώργος Γιωγγαράς


Ρωτήστε μας Τελωνειακά θέματα στο:
E-Mail = ggioggaras@Gmail.com
Να σας απαντήσουμε

Ενδιαφέρουσες  Ιστοσελίδες
https://sxoli-ekteloniston.blogspot .com
https://ektelonistivivlia.blogspot.com
https://gnomesmetaforas.blogspot .com
https://logotexnia-ekteloniston.blogspot .com
www.bookstars.gr
Στο δεύτερο blog βιβλία και της Διαμεταφοράς

ΝΕΑ Βιβλία για
Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ι Σ
Πιστοποιημένων Εκτελωνιστών
Σύμφωνα με τον Ενωσιακό Τελωνειακό Κώδικα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου