Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Χρηματικές Προκαταβολές – Συναλλαγματικές Διατυπώσεις – Απαγορεύσεις Περιορισμοί στις εισαγωγές και εξαγωγές , 24 Ιουνίου 2014 (Μάθημα 6)



Χρηματικές Προκαταβολές – Συναλλαγματικές Διατυπώσεις – Απαγορεύσεις Περιορισμοί στις εισαγωγές και εξαγωγές , 24 Ιουνίου 2014 (Μάθημα 6)



Σχόλιο: Πολλοί ομιλούν για κύκλους ζωής. Εμείς λέμε ότι οι κύκλοι ζωής έχουν μέσα τους οικονομικούς κύκλους. Το 1986 είχαμε επεξεργαστεί μία μελέτη σχετικά με τις χρηματικές προκαταβολές των εισαγόμενων εμπορευμάτων, όταν το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας είχε γίνει υπέρμετρα ελλειμματικό. Κυκλοφόρησε το  παρακάτω βιβλίο σε λίγα χέρια, όμως είναι μια εμπειρία γνώσεων σε ολοκληρωμένη μορφή, που δεν πρέπει να χαθεί γιατί η θεωρία των  οικονομικών κύκλων δεν έπαψε να ισχύει. Τα σημερινά  Blogs και το Ιντερνέτ δίνουν τη δυνατότητα  μιας καλύτερης πληροφόρησης και μιας διατήρησης, αλλά και παρουσιάζουν μια πολιτιστική παράδοση που διεκπεραιώθηκε από τους  ……………………… εκτελωνιστές. Από τα πρώτα που θυμόμαστε είναι τα τηλεφωνήματα των τραπεζικών υπαλλήλων προς τους εκτελωνιστές και τους έντονους διαλόγους που κυριαρχούσαν.






E-mail = ggioggaras@Gmail.com

Ο ηλεκτρονικός επαγγελματισμός μειώνει τη γνώση της πείρας.
Επικεντρωθείτε στο βιβλίο και στην δια βίου εκπαίδευση
Βρείτε επαγγελματικές λύσεις στο Blog  Σχολή Εκτελωνιστών του Γιώργου Γιωγγαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου